Fideua de bolets

Ingredients

  • 400 g de bolets variats congelats
  • 300 g de fideus mitjans
  • 150 g de carn magra de porc
  • 1 sepia petita
  • 100 g de gambes pelades
  • 2 grans d'all
  • 1 litre de caldo de peix
  • Safrà, oli i sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli, talleu els alls petits i juntament amb el fideus feu-los enrossir, sense parar de remenar.
En una cassola amb oli, poseu-hi la carn, la sepia i els bolets i rostiu-los. Afegiu-hi el caldo calent i el safrà.
Aboqueu-hi el fideus, proveu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.
Servir acompanyat d'alioli.

45min

Notes

Quan al posar-li el caldo comenci a bullir, podeu posar-ho al forn


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3918 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

5 comentaris:

Francesc Mulà bonilla diu:
perfecte bocatti di cardenale
Francesc Mulà bonilla diu:
jo el faig amb cansalada per comptes de carn magre
Bruguers Sanou diu:
M'encanta, la faré aquest cap de setmana
Francesc Mulà bonilla diu:
jo tambè el faig amb cansalada i sofregit de tomata i ceba
Marta Fontanals Coll diu:
Moltes gràcies per la recepta, boníssima.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: