Fideua de bolets

Ingredients

  • 400 g de bolets variats congelats
  • 300 g de fideus mitjans
  • 150 g de carn magra de porc
  • 1 sepia petita
  • 100 g de gambes pelades
  • 2 grans d'all
  • 1 litre de caldo de peix
  • Safrà, oli i sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli, talleu els alls petits i juntament amb el fideus feu-los enrossir, sense parar de remenar.
En una cassola amb oli, poseu-hi la carn, la sepia i els bolets i rostiu-los. Afegiu-hi el caldo calent i el safrà.
Aboqueu-hi el fideus, proveu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.
Servir acompanyat d'alioli.

45min

Notes

Quan al posar-li el caldo comenci a bullir, podeu posar-ho al forn


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1492 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

5 comentaris:

Francesc Mulà bonilla diu:
perfecte bocatti di cardenale
Francesc Mulà bonilla diu:
jo el faig amb cansalada per comptes de carn magre
Bruguers Sanou diu:
M'encanta, la faré aquest cap de setmana
Francesc Mulà bonilla diu:
jo tambè el faig amb cansalada i sofregit de tomata i ceba
Marta Fontanals Coll diu:
Moltes gràcies per la recepta, boníssima.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!