Fideua de bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de bolets variats congelats
- 300 g de fideus mitjans
- 150 g de carn magra de porc
- 1 sepia petita
- 100 g de gambes pelades
- 2 grans d'all
- 1 litre de caldo de peix
- Safrà, oli i sal
4 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d'oli, talleu els alls petits i juntament amb el fideus feu-los enrossir, sense parar de remenar.
En una cassola amb oli, poseu-hi la carn, la sepia i els bolets i rostiu-los. Afegiu-hi el caldo calent i el safrà.
Aboqueu-hi el fideus, proveu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.
Servir acompanyat d'alioli.
45min
Notes
Quan al posar-li el caldo comenci a bullir, podeu posar-ho al forn
Etiquetes:
Fideua de bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2098 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.