Fideua de bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de bolets variats congelats
- 300 g de fideus mitjans
- 150 g de carn magra de porc
- 1 sepia petita
- 100 g de gambes pelades
- 2 grans d'all
- 1 litre de caldo de peix
- Safrà, oli i sal
4 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d'oli, talleu els alls petits i juntament amb el fideus feu-los enrossir, sense parar de remenar.
En una cassola amb oli, poseu-hi la carn, la sepia i els bolets i rostiu-los. Afegiu-hi el caldo calent i el safrà.
Aboqueu-hi el fideus, proveu-ho de sal i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar uns minuts.
Servir acompanyat d'alioli.
45min
Notes
Quan al posar-li el caldo comenci a bullir, podeu posar-ho al forn
Etiquetes: Fideua de bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.