Macarrons amb bolets variats
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr de macarrons
- 300gr de bolets variats ( poden ser secs )
- 2 cebes
- 600 cc de brou de verdures amb pollastre
- 1 pot petit de crema de llet per cuinar
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Fem un sofregit amb la ceba, hi tirem el bolets i el remenem un bon rato fins que siguin cuits. Bullim els macarrons fins que siguin cuits i tirem els bolets, la ceba, la crema de llet. Es remena fins que ho tenim ben barrejat.
30min
Etiquetes:
Macarrons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2829 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?