Macarrons amb bolets variats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 gr de macarrons
  • 300gr de bolets variats ( poden ser secs )
  • 2 cebes
  • 600 cc de brou de verdures amb pollastre
  • 1 pot petit de crema de llet per cuinar
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fem un sofregit amb la ceba, hi tirem el bolets i el remenem un bon rato fins que siguin cuits. Bullim els macarrons fins que siguin cuits i tirem els bolets, la ceba, la crema de llet. Es remena fins que ho tenim ben barrejat.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2710 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!