Truita d'arròs
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grs d'arròs
- 4 alls
- 4 ous
- Julivert
- Pebre negre
- Oli
2 racions
Elaboració
Bullim l'arròs i el passem de seguida per aigua freda i l'escorrem.
Posem una paella al foc amb oli i sofregim els alls trinxats
Un cop agafin color i afegim l'arròs i fem coure anant remenant fins que faci crosta i afegim el julivert.
Batem els ous i barregem amb lo de la paella i passem a fer la truita lentament i girant sovint.
20min
Etiquetes:
Truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5827 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.