Rotlle d'arròs fred

Ingredients

  • Arròs bullit fred a gust i maionesa
  • Farcit : 1 llauna de Tonyina escorreguda, ou dur picat i olives negres

4 racions

Elaboració

Es barreja l'arròs fred amb la maionesa, fins que quedi ben amalgamat, condimentar amb sal i pebre a gust. S'estén un paper film i sobre aquest una capa d'arròs donant-li forma rectangular com si fos un pionono. Col locar en un extrem del "pionono d'arròs" la tonyina, ou picat i olives negres sense os, enrotllar amb l'ajut del paper film, formar un con ben embolicat i ajustat com si fos un caramel.Deixar a la nevera un parell d'hores. Després es treu del paper film i es talla en rodanxes, es decora amb maionesa, morrones, olives, es pot servir acompanyat d'amanida verda.

Notes

Amb aquesta recepta, jo preparo Sushi


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: