Rotlle d'arròs fred

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:

Ingredients

  • Arròs bullit fred a gust i maionesa
  • Farcit : 1 llauna de Tonyina escorreguda, ou dur picat i olives negres

4 racions

Elaboració

Es barreja l'arròs fred amb la maionesa, fins que quedi ben amalgamat, condimentar amb sal i pebre a gust. S'estén un paper film i sobre aquest una capa d'arròs donant-li forma rectangular com si fos un pionono. Col locar en un extrem del "pionono d'arròs" la tonyina, ou picat i olives negres sense os, enrotllar amb l'ajut del paper film, formar un con ben embolicat i ajustat com si fos un caramel.Deixar a la nevera un parell d'hores. Després es treu del paper film i es talla en rodanxes, es decora amb maionesa, morrones, olives, es pot servir acompanyat d'amanida verda.

Notes

Amb aquesta recepta, jo preparo Sushi


Recepta de cuina de Rotlle d'arròs fred
per Joan Corminas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: