Sangria amb vi blanc

Ingredients

  • 1 taronja
  • 1 litre de vi blanc sec
  • 2 rodanxes de llimona
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 rameta de canyella
  • 2 cullerades d'aiguardent
  • Glaçons de gel
  • Soda

Elaboració

Pelar la taronja de manera que s'obtingui una espiral amb la pell
Treure-li bé els filets blancs. Posar el vi en una gerra de vidre
enrotllar l'espiral al voltant de la taronja i posar-la al vi
Afegir les dues rodanxes de llimona, el sucre, la canyella i l'aiguardent
Deixar-la macerar unes dues hores a temperatura ambient. Una mica abans de
servirla, afegir els glaçons de gel i la soda, si es desitja.
Remenar amb força amb una cullera llarga o amb una espátula de fusta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3215 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: