Sangria amb vi blanc

Ingredients

  • 1 taronja
  • 1 litre de vi blanc sec
  • 2 rodanxes de llimona
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 rameta de canyella
  • 2 cullerades d'aiguardent
  • Glaçons de gel
  • Soda

Elaboració

Pelar la taronja de manera que s'obtingui una espiral amb la pell
Treure-li bé els filets blancs. Posar el vi en una gerra de vidre
enrotllar l'espiral al voltant de la taronja i posar-la al vi
Afegir les dues rodanxes de llimona, el sucre, la canyella i l'aiguardent
Deixar-la macerar unes dues hores a temperatura ambient. Una mica abans de
servirla, afegir els glaçons de gel i la soda, si es desitja.
Remenar amb força amb una cullera llarga o amb una espátula de fusta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: