Sangria amb vi blanc

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 taronja
  • 1 litre de vi blanc sec
  • 2 rodanxes de llimona
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 rameta de canyella
  • 2 cullerades d'aiguardent
  • Glaçons de gel
  • Soda

ElaboraciĂł

Pelar la taronja de manera que s'obtingui una espiral amb la pell
Treure-li bĂŠ els filets blancs. Posar el vi en una gerra de vidre
enrotllar l'espiral al voltant de la taronja i posar-la al vi
Afegir les dues rodanxes de llimona, el sucre, la canyella i l'aiguardent
Deixar-la macerar unes dues hores a temperatura ambient. Una mica abans de
servirla, afegir els glaçons de gel i la soda, si es desitja.
Remenar amb força amb una cullera llarga o amb una espåtula de fusta


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sangria amb vi blanc

Enllaça aquesta recepta:

1364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!