Bistecs de vedella amb ceba confitada
Ingredients
- 4 bistecs de vedella d'uns 150 grs
- 400 grs de ceba
- 75 cc de vi negre
- Farigola
- 30 grs de formatge ratllat
- Oli d'oliva
- Farina
4 racions
Elaboració
Prime de tot es pelen les cebes i es tallen a làmines molt fines.
En un cassò s'hi posa a coure la ceba amb 2 cullerades d'oli
un pols de fulles de farigola i condimentada amb sal i pebre
la cocció ha de ser molt lenta, s'ha de daura com a minim de 30 a 40
minuts. A mitga cocció s'hi afegeix el vi i es tapa el cassó perqué
es cogui més bé.
Es condimenten els bistecs de vedella amb sal i pebre, i s'enfarinen
es posen a coure en una paella amb oli. Una vegada cuits, es retiren
i es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn. Es reparteix
la ceba damunt dels bistecs de vedella, s'espolsen amb formatge i es
posen uns 5 minuts al forn prèviament escalfat
Notes
Si es vol una carn melosa els bistecs poden ser de la part de la culata
Es pot tenir també la ceba preparada i conservada a la nevera
Aquest plat s'ha de menjar calent
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2778 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim