Bistecs de vedella amb ceba confitada
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 bistecs de vedella d'uns 150 grs
- 400 grs de ceba
- 75 cc de vi negre
- Farigola
- 30 grs de formatge ratllat
- Oli d'oliva
- Farina
4 racions
Elaboració
Prime de tot es pelen les cebes i es tallen a làmines molt fines.
En un cassò s'hi posa a coure la ceba amb 2 cullerades d'oli
un pols de fulles de farigola i condimentada amb sal i pebre
la cocció ha de ser molt lenta, s'ha de daura com a minim de 30 a 40
minuts. A mitga cocció s'hi afegeix el vi i es tapa el cassó perqué
es cogui més bé.
Es condimenten els bistecs de vedella amb sal i pebre, i s'enfarinen
es posen a coure en una paella amb oli. Una vegada cuits, es retiren
i es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn. Es reparteix
la ceba damunt dels bistecs de vedella, s'espolsen amb formatge i es
posen uns 5 minuts al forn prèviament escalfat
Notes
Si es vol una carn melosa els bistecs poden ser de la part de la culata
Es pot tenir també la ceba preparada i conservada a la nevera
Aquest plat s'ha de menjar calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.