Bistecs de vedella amb ceba confitada

Ingredients

  • 4 bistecs de vedella d'uns 150 grs
  • 400 grs de ceba
  • 75 cc de vi negre
  • Farigola
  • 30 grs de formatge ratllat
  • Oli d'oliva
  • Farina

4 racions

Elaboració

Prime de tot es pelen les cebes i es tallen a làmines molt fines.
En un cassò s'hi posa a coure la ceba amb 2 cullerades d'oli
un pols de fulles de farigola i condimentada amb sal i pebre
la cocció ha de ser molt lenta, s'ha de daura com a minim de 30 a 40
minuts. A mitga cocció s'hi afegeix el vi i es tapa el cassó perqué
es cogui més bé.
Es condimenten els bistecs de vedella amb sal i pebre, i s'enfarinen
es posen a coure en una paella amb oli. Una vegada cuits, es retiren
i es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn. Es reparteix
la ceba damunt dels bistecs de vedella, s'espolsen amb formatge i es
posen uns 5 minuts al forn prèviament escalfat

Notes

Si es vol una carn melosa els bistecs poden ser de la part de la culata
Es pot tenir també la ceba preparada i conservada a la nevera
Aquest plat s'ha de menjar calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!