Ous al niu

Ingredients

  • 4 panets de Viena
  • 4 ous
  • 250 gr. de carn picada de porc.

4 racions

Utensilis

Una paella fonda

Elaboració

Agafar els panets i treure una mica de crosta per la part de dalt (millor fer-ho amb un ganivet per desprès poder tapar altre cop el forat)
El següent pas, és treure tota la molla de dins.
La carn picada es passa una mica per la paella, amb molt poc oli i seguidament es posa dins del panet.
En el centre del panet posar-hi el rovell del ou cru, si pot ser sencer. Reservar les clares dels ous.
Tapar el panet amb el tros de pa que hem tret per ha buidar-lo.
Passar els panets per les clares prèviament batudes a punt de neu. D'aquesta forma, al fregir els panets, no quedaran gens oliosos.
Fregir els panets un a un en una paella petit amb oli abundant fins que quedin un pèl de res daurats.

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8606 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Lo (st) Indequitxen diu:
Montserrat, recordo que l’àvia me’ls feia de tant en tant. Ella a més de la carn picada hi posava pèsols i salsa de tomàquet. Gràcies per rescatar-me un dels plats de la meva infància

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: