Ous a la cassola

Ingredients

  • 4 ous
  • 4 talls fins de salmó fumat
  • 1 decilitre de nata líquida
  • 25 grams de mantega
  • Pebre negre en pols
  • Formatge ratllat
  • Sal

4 racions

Elaboració

En primer lloc, calentem el forn a 180 graus.
Seguidament, untem quatre cassoletes individuals amb la mantega i, en el fons, hi posem un tall de salmó.
A continuació, esclatem un ou a cada cassoleta, ho corregim de sal i pebre, hi afegim un raig de nata liquida i una mica de formatge ratllat.
Seguidament ho enfornem durant uns cinc minuts fins que veiem que la clara es qualla.
Ho servim a taula en la mateixa cassola.

20min


Recepta de cuina de Ous a la cassola
Ous a la cassola
per Maria Josepa Olivé Jansà

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
mmmmmmm ! fa molt bona pinta! prenc nota i ho servirè com un aperitiu!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: