Ous a la cassola
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 4 talls fins de salmó fumat
- 1 decilitre de nata líquida
- 25 grams de mantega
- Pebre negre en pols
- Formatge ratllat
- Sal
4 racions
Elaboració
En primer lloc, calentem el forn a 180 graus.
Seguidament, untem quatre cassoletes individuals amb la mantega i, en el fons, hi posem un tall de salmó.
A continuació, esclatem un ou a cada cassoleta, ho corregim de sal i pebre, hi afegim un raig de nata liquida i una mica de formatge ratllat.
Seguidament ho enfornem durant uns cinc minuts fins que veiem que la clara es qualla.
Ho servim a taula en la mateixa cassola.
20min
Etiquetes: Ous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5824 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.