Cassola de cargols
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Cargols serrans.
- Tomàquet.
- Oli,
- Ceba tendra,
- Pebrots secs,
- Menta,
- Picant,
- Patates,
- Fideus gruixuts,
- Safrà.
4 racions
Elaboració
En un recipient amb aigua freda posem els cargols després d'haver-los rentat amb vinagre i abundant aigua.
Quan tenen la carn fora posem fort el foc i els deixem bullir una mica.
En una cassola a part posem una mica d'aigua a bullir i aboquem-hi un refregit de ceba tendra, tomàquet, pebrot, menta i una mica de picant.
Al moment afegim el brou dels cargols colat, les patates, els fideus i per últim, els cargols.
S'assaona, deixant bullir durant uns quinze minuts o fins que estiguin tendres.
I ja estan llestos per servir.

Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c