Cassola de cargols

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cargols serrans.
  • Tomàquet.
  • Oli,
  • Ceba tendra,
  • Pebrots secs,
  • Menta,
  • Picant,
  • Patates,
  • Fideus gruixuts,
  • Safrà.

4 racions

Elaboració

En un recipient amb aigua freda posem els cargols després d'haver-los rentat amb vinagre i abundant aigua.
Quan tenen la carn fora posem fort el foc i els deixem bullir una mica.
En una cassola a part posem una mica d'aigua a bullir i aboquem-hi un refregit de ceba tendra, tomàquet, pebrot, menta i una mica de picant.
Al moment afegim el brou dels cargols colat, les patates, els fideus i per últim, els cargols.
S'assaona, deixant bullir durant uns quinze minuts o fins que estiguin tendres.
I ja estan llestos per servir.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Recepta per al company Jordi, perquè en gaudeixi com de costum


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!