Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 gr de bacallà sec
- 1/2 kg de tomàquets frescos
- 3 grans d'all
- julivert
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1/4 d'oli
- sal
Elaboració
Posem el bacallà en remull 24 hores.Un cop passat el temps de remull el tallem a trossos , i ben escorregut el fregim amb oli ben calent.Després el posem amb una cassola de ferro.Amb el mateix oli fregim l'all, el pebre, i el gotet de vi,i ho afegim al bacallà.Amb el julivert restant el picarem i el posarem sobre el bacallà i amb l'all farem el mateix, ho posarem al forn que es torri uns 12-15 minuts, i ja esta a punt de menjar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fantàstica recepta Àlex. Això es fa en un tres i no res... I te una mescla de gustos impressionant!
M'agrada que t'agradi Beppa.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...