Cargolada a la llauna
Ingredients
- Cargols dejunats-Oli-Sal-Pebre-Cansalada , papada o altra acompanyament-
4 racions
Utensilis
Unbon caliu amb una mica de flama,una llauna i paciancia a l'hora de courels.
Elaboració
Rentem els cargols ; els escorrem i els posem en una llauna cara amunt. Els salem i empebrem be , tant per fora com per dintre . Posem la cansalada escampada per la llauna , o sobre dels cargols , segons volem . Els ruixem amb oli i posem la llauna sobre el foc que es vagin fent lentament. Els podem fer al caliu , o sinó en disposem , els podem fer al forn. Els servim segons el gust , acompanyats amb allioli o vinagreta.
1h
Notes
Tant si els cuines al caliu o a forn, hem de tenir en compte a no coure ni poc ni massa els cargols.Poc cuits no valen res i per mi son fastigosos, i massa cuits quedes resecs, o sigui que anar vigilant i quan estàn aquell punt a disfrutar de la cargolada.
Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4201 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.