Cargolada a la llauna

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cargols dejunats-Oli-Sal-Pebre-Cansalada , papada o altra acompanyament-

4 racions

Utensilis

Unbon caliu amb una mica de flama,una llauna i paciancia a l'hora de courels.

Elaboració

Rentem els cargols ; els escorrem i els posem en una llauna cara amunt. Els salem i empebrem be , tant per fora com per dintre . Posem la cansalada escampada per la llauna , o sobre dels cargols , segons volem . Els ruixem amb oli i posem la llauna sobre el foc que es vagin fent lentament. Els podem fer al caliu , o sinó en disposem , els podem fer al forn. Els servim segons el gust , acompanyats amb allioli o vinagreta.

1h

Notes

Tant si els cuines al caliu o a forn, hem de tenir en compte a no coure ni poc ni massa els cargols.Poc cuits no valen res i per mi son fastigosos, i massa cuits quedes resecs, o sigui que anar vigilant i quan estàn aquell punt a disfrutar de la cargolada.


Recepta de cuina de Cargolada a la llauna
Com aquesta seria ideal, ja ens comencem a llepar els dits.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: