Espardenya de la Diada

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès (D.O. Pa de pagès català, de mig quilo)
  • Un tomacó
  • Una albergínia escalivada
  • Un pebrot vermell escalivat
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Cinc filets de seitó, en vinagre [Veure recepta]
  • Un all pelat

1 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem la llesca de pa i la torrem. Seguidament, rasquem l'all per tota la llesca, i tot seguit, untem la llesca amb el tomacó, posem un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A part, escalivem l'albergínia i el pebrot vermell, i un cop escalivats, els pelem, i els tallem a tires d'un dit de gruix, aproximadament.
En el moment de muntar l'espardenya, anirem posant: una tira d'albergínia, una de pebrot, i aixi, fins cobrir tota la torrada. A continuació, posarem un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i damunt de cada tira d'albergínia, posarem un filet de seitó, i ja ho podrem servir a taula.

30min

Notes

No cal dir, que farem tantes espardenyes, com persones siguem a taula.
Aquesta espardenya, també la podem fer per Sant Jordi.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: