Espardenya de la Diada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès (D.O. Pa de pagès català, de mig quilo)
- Un tomacó
- Una albergínia escalivada
- Un pebrot vermell escalivat
- Sal
- Oli d'oliva
- Cinc filets de seitó, en vinagre
- Un all pelat
1 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem la llesca de pa i la torrem. Seguidament, rasquem l'all per tota la llesca, i tot seguit, untem la llesca amb el tomacó, posem un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A part, escalivem l'albergínia i el pebrot vermell, i un cop escalivats, els pelem, i els tallem a tires d'un dit de gruix, aproximadament.
En el moment de muntar l'espardenya, anirem posant: una tira d'albergínia, una de pebrot, i aixi, fins cobrir tota la torrada. A continuació, posarem un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i damunt de cada tira d'albergínia, posarem un filet de seitó, i ja ho podrem servir a taula.
30min
Notes
No cal dir, que farem tantes espardenyes, com persones siguem a taula.
Aquesta espardenya, també la podem fer per Sant Jordi.
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Plats per la diada Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.