Espardenya de Pagès, amb bacallà esqueixat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès rodó, de mig quilo (D.O. pa de pagès català)
  • Un tomacó
  • Un all pelat
  • Oli d'oliva
  • 200 grams, de bacallà esqueixat, dessalat
  • Pebre negre en pols

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem un all, i la freguem amb el tomacó, tallat per la meitat.
Tot seguit, escampem el bacallà esqueixat pel damunt de la torrada, l'espolsem amb el pebre negre, ( de forma moderada), i reguem l'espardenya, amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja la podrem treure a taula.

30min

Notes

Farem tantes llesques, com persones hi hagin a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

948 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!