Sopes de la postguerra
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació:
primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres litres d'aigua
- Un porro
- Una ceba mitjana
- Una pastilla de conentrat de carn o pollastre
- Una branca d'api Dos ous
- Pa sec
- Sis patates de mida gran
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una olla fonda
Un batedor de varetes
Un coldor gran
Un boldo de vidre
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelles de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, pelem les patates, rentem les pells i les posem a l'olla amb: la pastilla de brou, el porro, la branca d'api, la ceba pelada, i deixem que cogui tot plegat durant quaranta cinc minuts.
Seguidament, ho passem tot plegat pel colador i ho posem a l'olla on acabarem de fer la sopa.
Hi afegim el pa fet a trossos, i deixem que cogui fins que el pa és ben tou.
Tot seguit, passem el batedor de varetes, i quan el pa ja està ben desfet, en un bol de vidre batem dos ous i els anem afegint tot remenant amb el batedor de varetes, ho corregim de sal, i ja tenim la sopa llesta per servir a taula amb la sopera, i les quatre escudelles.
1h 30min
Notes
Aquesta sopa, la feiem a casa en l'epoca de la pstguerra, i era part de la nostra subsistencia.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
26 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


