La salsa Beixamel La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Pèssols i xampinyons a la crema Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Pop a la Gallega o "Pulpo a Feira" Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes:
Pop ofegat amb allioli 3220
Popets a la marinera 3078...
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...