Com fer la salsa del pil-pil sense problemes
Com molts de vosaltres ja sabreu el problema de la salsa del pil-pil, és que quedi ben lligada.
Originalment, s'aconsegueix donant voltes amb la cassola fins que la tenim lligada, però això és molt costos i lent d'aconseguir, és per això que els cuiners professionals tenim un truc per fer-ho fàcil i ràpid :
Primerament, posem una cassola de terrissa a foc mitjà amb un bon raig d'oli d'oliva i cinc alls pelats i laminats.
Quan veiem que els alls ja comencen a surar per damunt de l'oli, afegim els lloms de bacallà amb la pel cap amunt, i quan veiem que ja deixa anar la seva gelatina, retirem el bacallà i el reservem en un plat. Tot seguit, agafem un colador fi de mida mitjana dels que fem servir per colar les herbes,i amb el mateix colador anem remenant de forma enèrgica tot sacsejant fins que tinguem la salsa ben lligada, i llavors tornem a posar els lloms de bacallà amb la pell cap a vall, i a foc baix deixem que s'acabi de coure tot plegat, fiquem cada llom en el seu plat amb una mica de salsa i julivert picolat, i ja ho tenim llest per servir a taula.
Truc de cuina: Com fer la salsa del pil-pil sense problemes
El truc de cuina "Com fer la salsa del pil-pil sense problemes" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...