Quan la rajada fa una olor molt forta com si fos d' amoníac
No us a passat que al fer un plat amb rajada, heu notat una olor molt forta com si fos amoníac, i per culpa d'això s'ha fet malbé tot el guisat?
Doncs la solució del problema consisteix en comprar la rajada ben fresca i de mida mitjana o petita, i així ens evitarem el problema.
Segons un amic meu que es peixater,m'explica que si la rajada fa mala olor, és perquè fa dies que la tenen voltant pel taulell, i és per això que agafa aquesta mala olor. Així doncs quan anem a comprar rajada, ¡ ull amb la frescor del peix ¡¡, i si pot ser peix de proximitat, molt millor.
De totes maneres, si entreu a Google, podreu veure més explicacions del perquè les rajades fan tanta mala olor.
Truc de cuina: Quan la rajada fa una olor molt forta com si fos d' amoníac
El truc de cuina "Quan la rajada fa una olor molt forta com si fos d' amoníac" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...