Cols de Brussel·les estofades amb cansalada, pernil i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de cols de Brussel·les, fresques o congelades
  • Dos talls de cansalada de panxeta
  • Una capsa de daus de pernil serrà
  • 300 grams de Fredolics en conserva
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un brot de julivert fresc
  • Una ceba picada
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una paella gran
Una cullera de fusta
Dos bols de vidre de mida gran

Elaboració

Primerament, posem una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert fresc, i les cols ben netes, i deixem que coguin fins que estan cuites, i tot seguit, les escorrem i les reservem en un bol de vidre.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli, saltem els fredolics escorreguts amb un xic de sal, fins que hagin deixat anar tot la seva aigua, i els reservem en un bol de vidre.
Seguidament, posem una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, i sofregim la ceba picada fins que estigui ben daurada, i tot seguit hi afegim: la cansalada i els tacs de pernil, hi afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un cullerot del brou de bullir les cols, ho remenem amb la cullera de fusta, hi afegim un got de vi blanc, deixem que redueixi ho corregim de sal, i tot seguit i afegim les cols, i a foc mitjà deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts a foc mitjà i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta la podem fer durant tot l'any, amb cols de Brussel·les congelades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: