Cols de Brussel·les estofades amb cansalada, pernil i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de cols de Brussel·les, fresques o congelades
  • Dos talls de cansalada de panxeta
  • Una capsa de daus de pernil serrà
  • 300 grams de Fredolics en conserva
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un brot de julivert fresc
  • Una ceba picada
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una paella gran
Una cullera de fusta
Dos bols de vidre de mida gran

Elaboració

Primerament, posem una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert fresc, i les cols ben netes, i deixem que coguin fins que estan cuites, i tot seguit, les escorrem i les reservem en un bol de vidre.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli, saltem els fredolics escorreguts amb un xic de sal, fins que hagin deixat anar tot la seva aigua, i els reservem en un bol de vidre.
Seguidament, posem una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, i sofregim la ceba picada fins que estigui ben daurada, i tot seguit hi afegim: la cansalada i els tacs de pernil, hi afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un cullerot del brou de bullir les cols, ho remenem amb la cullera de fusta, hi afegim un got de vi blanc, deixem que redueixi ho corregim de sal, i tot seguit i afegim les cols, i a foc mitjà deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts a foc mitjà i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta la podem fer durant tot l'any, amb cols de Brussel·les congelades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: