Llom de bacallà amb encenalls de pernil serrà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tros de llom de bacallà dessalat
- 1 llesca de pernil serrà fina
- 1 raig de oli de oliva
1 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem el bacallà prèviament dessalat i ben escorregut
Preparem el pernil tallat a trossos
Un cop ben calent el oli i fregim el tall de bacallà ben ros
El posem a escorre en paper de cuina i el passem a un plat
Seguidament i escampem els trossos de pernil i ja veurem quina combinació de gustos més bona.
30min
Etiquetes: Bacallà Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5483 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.