Llom de bacallà amb encenalls de pernil serrà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tros de llom de bacallà dessalat
  • 1 llesca de pernil serrà fina
  • 1 raig de oli de oliva

1 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem el bacallà prèviament dessalat i ben escorregut
Preparem el pernil tallat a trossos
Un cop ben calent el oli i fregim el tall de bacallà ben ros
El posem a escorre en paper de cuina i el passem a un plat
Seguidament i escampem els trossos de pernil i ja veurem quina combinació de gustos més bona.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2772 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!