Llom de bacallà amb encenalls de pernil serrà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 tros de llom de bacallà dessalat
- 1 llesca de pernil serrà fina
- 1 raig de oli de oliva
1 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem el bacallà prèviament dessalat i ben escorregut
Preparem el pernil tallat a trossos
Un cop ben calent el oli i fregim el tall de bacallà ben ros
El posem a escorre en paper de cuina i el passem a un plat
Seguidament i escampem els trossos de pernil i ja veurem quina combinació de gustos més bona.
30min
Etiquetes:
Bacallà Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4022 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.