Bacallà amb mel
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un parell de talls de bacallà
- 100grs de farina
- 1 tassa de cafè plena de mel
- 1/4lt d'oli
- Aigua
1 racions
Utensilis
Una cassola, una escorredora i una paella.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb el bacallà i cobert d'aigua i es deixa escalfar sense deixar que arrenqui el bull. Un cop cuit es treu de la cassola i es deixa escórrer be en un drap de cuina i con sigui sec es posa a la nevera. Un cop veiem el bacallà ben fred, el traiem de la nevera.
Preparem una pasta amb la farina , la mel i una mica d'aigua, que sigui una pasta compacte però no massa espessa.
Posem una paella amb força oli al foc i passem el bacallà per la pasta i després el passem a la paella.
Anem girant sovint el bacallà fins que es dauri una mica.
30min
Etiquetes:
Bacallà Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13711 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.