Mandonguilles amb bacallà

Ingredients

  • 350 g de bacallà remullat, 80 g de farina, 200 g de molla de pa, 100 cc de llet, sal 1 all, julivert, farina, oli. Picada: 1 all cru, julivert, 1 sobret de filest de safrà, 25 g d'avellanes torrades, 20 g de farina, oli.

6 racions

Utensilis

Bols de preparació
Cassoles
Paelles
Fregidora o recipient amb l'oli necessari
Espàtules per girar i escórrer
Culleres per a formar les croquetes





Elaboració

Es bull el bacallà 2 minuts i es treu de l'aigua. S'esqueixa a trossets petits i s'aixafa bé amb la molla de pa sucada amb la llet, la farina, sal, si cal, i l'all i el julivert picats.Es deixa reposar la pasta a la nevera 30 minuts i després es formen les mandonguilles amb les mans, anant-les enfarinant. Es freigeixen lleument i, a la mateixa cassola, s'hi tira una picada feta aixi: l'all, el julivert, el safrà, les avellanes, la farina i sal, tot desfet amb aigua. Es tira a la cassola i es cou tot 20-25 minuts fins que el suc és reduït i lluent.

1h

Notes

Aquestes pastes de peix convé que reposin una mica, ja que les mandonguilles costen una mica més de formar. Si s'enganxen a les mans, es poden formar amb culleres.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´ha agradat molt, l´hem provat de fer i asseguro que surten bonissimes.Salut!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!