Mandonguilles amb bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g de bacallà remullat
- 80 g de farina
- 200 g de molla de pa
- 100 cc de llet
- sal
- 1 all
- julivert
- farina
- oli
Picada:
- 1 all cru
- julivert
- 1 sobret de filest de safrà
- 25 g d'avellanes torrades
- 20 g de farina
- oli
6 racions
Utensilis
Bols de preparació
Cassoles
Paelles
Fregidora o recipient amb l'oli necessari
Espàtules per girar i escórrer
Culleres per a formar les croquetes
Elaboració
Es bull el bacallà 2 minuts i es treu de l'aigua.
S'esqueixa a trossets petits i s'aixafa bé amb la molla de pa sucada amb la llet, la farina, sal, si cal, i l'all i el julivert picats.
Es deixa reposar la pasta a la nevera 30 minuts i després es formen les mandonguilles amb les mans, anant-les enfarinant.
Es freigeixen lleument i, a la mateixa cassola, s'hi tira una picada feta aixi: l'all, el julivert, el safrà, les avellanes, la farina i sal, tot desfet amb aigua.
Es tira a la cassola i es cou tot 20-25 minuts fins que el suc és reduït i lluent.
1h
Notes
Aquestes pastes de peix convé que reposin una mica, ja que les mandonguilles costen una mica més de formar. Si s'enganxen a les mans, es poden formar amb culleres.
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6062 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.