Mandonguilles amb bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g de bacallà remullat, 80 g de farina, 200 g de molla de pa, 100 cc de llet, sal 1 all, julivert, farina, oli. Picada: 1 all cru, julivert, 1 sobret de filest de safrà, 25 g d'avellanes torrades, 20 g de farina, oli.
6 racions
Utensilis
Bols de preparació
Cassoles
Paelles
Fregidora o recipient amb l'oli necessari
Espàtules per girar i escórrer
Culleres per a formar les croquetes
Elaboració
Es bull el bacallà 2 minuts i es treu de l'aigua. S'esqueixa a trossets petits i s'aixafa bé amb la molla de pa sucada amb la llet, la farina, sal, si cal, i l'all i el julivert picats.Es deixa reposar la pasta a la nevera 30 minuts i després es formen les mandonguilles amb les mans, anant-les enfarinant. Es freigeixen lleument i, a la mateixa cassola, s'hi tira una picada feta aixi: l'all, el julivert, el safrà, les avellanes, la farina i sal, tot desfet amb aigua. Es tira a la cassola i es cou tot 20-25 minuts fins que el suc és reduït i lluent.
1h
Notes
Aquestes pastes de peix convé que reposin una mica, ja que les mandonguilles costen una mica més de formar. Si s'enganxen a les mans, es poden formar amb culleres.
Etiquetes:
Bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La teva recepta sembla interessant.Et voldria preguntar si pot fer-se amb fesols del ganxo frescos.De quina zona de...
CONSERVACIÖ. Dura set o vuit dies a la nevera.
Rosa crec que aquesta recepta ,te que ser molt bona! Francesca
Jordi m'ha agradat molt la teva recepta dels espàrrecs els provaré.