Mandonguilles amb bacallà

Ingredients

  • 350 g de bacallà remullat
  • 80 g de farina
  • 200 g de molla de pa
  • 100 cc de llet
  • sal
  • 1 all
  • julivert
  • farina
  • oli

Picada:

  • 1 all cru
  • julivert
  • 1 sobret de filest de safrà
  • 25 g d'avellanes torrades
  • 20 g de farina
  • oli

6 racions

Utensilis

Bols de preparació
Cassoles
Paelles
Fregidora o recipient amb l'oli necessari
Espàtules per girar i escórrer
Culleres per a formar les croquetes

Elaboració

Es bull el bacallà 2 minuts i es treu de l'aigua.
S'esqueixa a trossets petits i s'aixafa bé amb la molla de pa sucada amb la llet, la farina, sal, si cal, i l'all i el julivert picats.
Es deixa reposar la pasta a la nevera 30 minuts i després es formen les mandonguilles amb les mans, anant-les enfarinant.
Es freigeixen lleument i, a la mateixa cassola, s'hi tira una picada feta aixi: l'all, el julivert, el safrà, les avellanes, la farina i sal, tot desfet amb aigua.
Es tira a la cassola i es cou tot 20-25 minuts fins que el suc és reduït i lluent.

1h

Notes

Aquestes pastes de peix convé que reposin una mica, ja que les mandonguilles costen una mica més de formar. Si s'enganxen a les mans, es poden formar amb culleres.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´ha agradat molt, l´hem provat de fer i asseguro que surten bonissimes.Salut!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: