Mona típica
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Ingredients
- 6 ous
- 3/4 de sucre
- 1 llima rallada
- 1 cullerada de cafè de matafaluga
- 1got d'oli de gira-sol
- 1 pessiguet de vainilla ensucrada
- 6 paperets de gasosa
- Farina la que entre
Elaboració
Es mescla tots els ingredients, en la farina que entre. Ha de quedar una massa lleugera.
D'aquesta massa farem parts i les deixarem reposar uns 30 minuts abans d'enfornar.
Mitja hora abans d'enfornar hem de tenir mig forn engegat.
(Podem ficar ous durs abans d'enfornar-la)
Agafàrem una llauna d'oli i fiquem la mona (en la forma típica).
Un moment abans de treure-la, la untàrem en ou batut i aniset.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.