Marmita de bonitol típica de Laredo

Categoria:
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cebes vermelles
  • 2 grans d'all,
  • 2 fulles de llorer,
  • 4 pebrots verds,
  • 2 pebrots choriceros,
  • ½ got d'oli d'oliva extra verge,
  • 2 cullerades de tomàquet fet,
  • 1 quilo de patates,
  • 1 quilo de bonítol,
  • Aigua ,
  • Sal i pebre blanc mòlt.

4 racions

Elaboració

En una cassola es posa l'oli juntament amb les cebes, pebrots verds i els alls, tot pelat i molt picat.
Es posa al foc i es deixa daurar lentament fins que agafi un to torrat.
Es pelen les patates i es piquen en trossos mitjans (entrescades) és a dir començar a tallar el tros i un cop iniciat tirar del ganivet cap amunt que trenqui la patata i es tira a la cassola.
Es van remenant lentament fins que les patates quedin farinoses.
A continuació s'agrega aigua fins que cobreixi les patates, el llorer, els pebrots choriceros, que hauran estat en remull unes 6 hores, un pessic de pebre i la sal necessària.
Netejar el bonitol de pells, espines i parts vermelles i picar a trossets petits.
Quan les patates estiguin cuites s'agrega el bonitol i es deixa coure 5 minuts.
Un cop retirada la cassola del foc s'uneixen les 2 cullerades de tomàquet fet, es deixa reposar 10 minuts i llest per servir


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: