Llagostins guisats en polenta cremosa i mato
Ingredients
Pels llagostins:
- 100 grams de porro (solament la part blanca)
- 3 petits xilis secs
- 4 escalunyes (picades)
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 110 grams d'oli vegetal
- 12 llagostins crus, amb la cua.
Per a la polenta:
- 120 grams de polenta (sèmola de blat de moro)
- 1 litre de llet
- 150 grams de blat de moro cuit, i fet puré
- 40 grams de mantega
- Sal i pebre
- 1 a 2 culleradetes de sal
- 4 a 6 culleradetes de mató
- Alguns brots de pèsols o de remolatxa, verda i vermella.
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Posa el porro, les escalunyes, el gra d'all, la sal i el pebre vermell a la batedora, i tritura tot afegint l'oli, fins que la marinada quedi ben fina.
Assaona les gambes amb l'adob anterior, reserva i deixa amalgamar durant tota la nit.
Calenta la llet en una olla, afegeix la farina de blat de moro, quan bulli.
Afegeix els grans de blat de moro triturats.
Redueix el foc i cuina tot remenant fins que la polenta espessí.
Condimenta amb la mantega, la sal i el pebre.
Treu els llagostins de la marinada, i asseca amb paper de cuina.
Posa oli en una paella i salta els llagostins durant uns 2 a 3 minuts.
Agrega al damunt de la polenta, junt amb el mato i els brots.
Si t'agrada, pots servir la polenta acompanyada de salsa verda o oli d'herbes casolanes.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1686 visites.
 1686 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 180 min.
 180 min. Postres i dolços
 Postres i dolços Tapes
 Tapes 
  Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram