Verat macerat
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Verats
- Sal
- Pebre
- Sucre
- Vermut (tant és.. negre o blanc)
Elaboració
Cobriu els verats, després de netejats, amb dues parts de sal i una de sucre i hi afegiu una quantitat generosa de pebre.
Deixeu-los reposar de uns 45 minuts a una hora segons la mida que tinguin.
Seguidament els espolseu, els assequeu, en treieu la pell i els pinteu amb la reducció que heu fet amb el vermut.
Aquesta reducció es fa ficant el vermut en un cassó i deixant que vagi bullint amb el foc baix durant el temps que trigui a fer-se com un almívar espesset per a poder pintar els verats.... Tingueu cura de no apujar el foc per a que no es cremi.
Notes
Acompanyats d'una bona amanida variada.....
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1860 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...