Verat macerat

Ingredients

  • Verats
  • Sal
  • Pebre
  • Sucre
  • Vermut (tant és.. negre o blanc)

Elaboració

Cobriu els verats, després de netejats, amb dues parts de sal i una de sucre i hi afegiu una quantitat generosa de pebre.
Deixeu-los reposar de uns 45 minuts a una hora segons la mida que tinguin.
Seguidament els espolseu, els assequeu, en treieu la pell i els pinteu amb la reducció que heu fet amb el vermut.
Aquesta reducció es fa ficant el vermut en un cassó i deixant que vagi bullint amb el foc baix durant el temps que trigui a fer-se com un almívar espesset per a poder pintar els verats.... Tingueu cura de no apujar el foc per a que no es cremi.

Notes

Acompanyats d'una bona amanida variada.....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Manel olivé herranz diu:
Hem quedo amb un dubte: quan diu netejat s'ha d'entendre sense cap ni espina?,o tan sols sense la ventresca?
Pepi Faure Julián diu:
Normalment, sense cap i tretes les tripes...ara bé... si mirem de cara una mica a la presentació, pot quedar curiós, deixar-hi el cap...això si: netejar-lo ben bé....


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!