Verats en papillota amb porros i xampinyons

Ingredients

  • Un verat de ració d'uns 350 grams aproximadament
  • 100 grams de xampinyons naturals
  • Dos porros
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un plat pla de porcellana blanca
Unes tisores
Una espàtula metàl·lica plana
Una paella mitjana
Una espàtula blanca
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, netegem el verat, el filetegem en dos filets a lo llarg i el reservem.
A part, netegem els xampinyons i els porros, els picolem i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i ho reservem.
Seguidament, posem els filets de verat damunt un paper d'alumini, els salpebrem, els cobrim amb la farsa de porros i xampinyons els reguem amb un rajolí de vi blanc i oli d'oliva, i els tapem tot fent una bossa hermètica, i els enfornem a 180º,fins que veiem que la bossa s'infla, i això voldrà dir que els verats ja són cuits.
A continuació, amb l'ajud d'unes tisores fem una finestreta a la bossa, i així mateix ho fiquem en el plat, i ja ho podem servir a taula.

45min

Notes

Farem tants verats com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: