Pasta amb xampinyons en salsa de anxoves
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Roma
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de pasta
- 125 grams de nata líquida,
- Formatge ratllat (al nostre gust),
- Oli d'oliva,
- 250cc de salsa beixamel,
- 400gr de xampinyons (aproximat)
- 10 filets d'anxoves (podem provar la salsa un cop feta i si volem amb més sabor afegim més anxoves),
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Netegem bé els xampinyons i els rentem sota el raig d'aigua .., els laminem, (es poden usar els que ja vénen laminats), els saltegem en l'oli i reservem.
Piquem els filets d'anxoves i els posem a la mateixa paella amb la salsa beixamel i la nata líquida.
Deixem que es barregi bé, tirem la salsa en un bol, passem la batedora amb compte, perquè es lliguin bé tots els ingredients, i tornem a posar la salsa a la paella.
Afegim els xampinyons, salpebrem i deixem que es facin uns 5 minuts.
Bolquem en una font per a forn amb la pasta, espolsem formatge ratllat i gratinem.
Servir calents.
30min
Notes
Es pot usar qualsevol tipus de pasta
Etiquetes:
Pasta i anxoves
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c