Pasta amb xampinyons en salsa de anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Roma
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de pasta
  • 125 grams de nata líquida,
  • Formatge ratllat (al nostre gust),
  • Oli d'oliva,
  • 250cc de salsa beixamel,
  • 400gr de xampinyons (aproximat)
  • 10 filets d'anxoves (podem provar la salsa un cop feta i si volem amb més sabor afegim més anxoves),
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Netegem bé els xampinyons i els rentem sota el raig d'aigua .., els laminem, (es poden usar els que ja vénen laminats), els saltegem en l'oli i reservem.
Piquem els filets d'anxoves i els posem a la mateixa paella amb la salsa beixamel i la nata líquida.
Deixem que es barregi bé, tirem la salsa en un bol, passem la batedora amb compte, perquè es lliguin bé tots els ingredients, i tornem a posar la salsa a la paella.
Afegim els xampinyons, salpebrem i deixem que es facin uns 5 minuts.
Bolquem en una font per a forn amb la pasta, espolsem formatge ratllat i gratinem.
Servir calents.

30min

Notes

Es pot usar qualsevol tipus de pasta


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Joan, quin bon plat!!!.

Felicitats.

Ares
Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta salsa deu ser boníssima!
Joan Corminas diu:
Gràcies Angels i Ares, durant les vacances a Catalunya no he pogut posar fotos, però a partir del dijous de la setmana propera, quedara el problema solucionat, ja que retorn a casa


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!