Crema de Sant Josep amb sorpresa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet
- 4 rovells d'ou
- 100 gr. de sucre
- 40 gr. de midó o maizena
- Peladures d'una llimona
- Una rameta de canyella
- 12 rodanxes de pinya natural o en almívar.
- Un raget de Cointreau o Gran Marnier
6 racions
Utensilis
Sis cassoletes de fang preferiblement, i un bufador elèctric o de gas, o pala convencional per cremar el sucre.
Elaboració
Farem una crema convencional o tradicional posant al foc la llet, les ratlladures de llimona (una mica grossetes) la canyella, el sucre i la maizena (desfeta prèviament amb una mica de llet). Anirem remenant per tal que no s'aferri a l'estri on l'estem treballant.
Quan sigui feta, prepararem les cassoletes (preferiblement de fang) amb la pinya i tirarem unes gotes del licor escollit per sobre.
Hi abocarem la crema al damunt, i la cremarem amb un polsim de sucre en el moment de servir-la a taula.
30min
Notes
Ha de servir-se el sucre acabat de cremar, calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.