Crema de Sant Josep amb sorpresa
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Un litre de llet
- 4 rovells d'ou
- 100 gr. de sucre
- 40 gr. de midó o maizena
- Peladures d'una llimona
- Una rameta de canyella
- 12 rodanxes de pinya natural o en almívar.
- Un raget de Cointreau o Gran Marnier
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Sis cassoletes de fang preferiblement, i un bufador elèctric o de gas, o pala convencional per cremar el sucre.
Elaboració
							Farem una crema convencional o tradicional posant al foc la llet, les ratlladures de llimona (una mica grossetes) la canyella, el sucre i la maizena (desfeta prèviament amb una mica de llet). Anirem remenant per tal que no s'aferri a l'estri on l'estem treballant.
Quan sigui feta, prepararem les cassoletes (preferiblement de fang) amb la pinya i tirarem unes gotes del licor escollit per sobre.
Hi abocarem la crema al damunt, i la cremarem amb un polsim de sucre en el moment de servir-la a taula.
														
 30min
  30min 
Notes
Ha de servir-se el sucre acabat de cremar, calent.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2940 visites.
 2940 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres Natilles
 Natilles 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram