Crema de Sant Josep amb sorpresa

Ingredients

  • Un litre de llet
  • 4 rovells d'ou
  • 100 gr. de sucre
  • 40 gr. de midó o maizena
  • Peladures d'una llimona
  • Una rameta de canyella
  • 12 rodanxes de pinya natural o en almívar.
  • Un raget de Cointreau o Gran Marnier

6 racions

Utensilis

Sis cassoletes de fang preferiblement, i un bufador elèctric o de gas, o pala convencional per cremar el sucre.

Elaboració

Farem una crema convencional o tradicional posant al foc la llet, les ratlladures de llimona (una mica grossetes) la canyella, el sucre i la maizena (desfeta prèviament amb una mica de llet). Anirem remenant per tal que no s'aferri a l'estri on l'estem treballant.
Quan sigui feta, prepararem les cassoletes (preferiblement de fang) amb la pinya i tirarem unes gotes del licor escollit per sobre.
Hi abocarem la crema al damunt, i la cremarem amb un polsim de sucre en el moment de servir-la a taula.

30min

Notes

Ha de servir-se el sucre acabat de cremar, calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!