 
						Olives arbequines en conserva
Aquestes olives es recullen pels voltants de finals d'octubre, primers de novembre, i són amb les que es fa l'oli a molts indrets del Baix Camp, amb DO.
Ingredients
- Olives arbequines.
- Farigola fresca.
- Aigua embotellada.
- Sal.
- Pots de vidre.
Elaboració
							Posarem les olives en aigua de l'aixeta durant 24 hores.
Posarem l'aigua embotellada a bullir, (uns dos minuts), amb farigola abundant, la sal, i la deixarem refredar.
La proporció és:nou mides d'aigua per una de sal.Podeu fer la mida amb l'estri que volgueu, sempre amb aquesta proporció. -tassa, got, etc...
Una vegada freda l'aigua, i els pots de vidre néts, els anirem omplint amb les olives, i hi posarem l'aigua de farigola i sal, fins cobrir completament les olives 
Els taparem, i els guardarem de cap per avall uns quinze dies, i quan hagi passat aquest temps, ja podem posar-los normals.
														
 1h
 1h 
Notes
Boníssimes en amanides, com aperitiu, etc...
Tant l'oli que se'n treu, com aquestes olives en adob, tenen com a caracteristica l'amargor del seu gust.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6142 visites.
 6142 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns 
  Aperitiu
 Aperitiu 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram