Conill amb olives

Ingredients

  • 1 conill.
  • 300 grams de pastanagues.
  • 1 ceba.
  • 2 alls.
  • Sal
  • 1 pebrot verd.
  • Farigola.
  • Alfàbrega.
  • Farina.
  • 1 got de vi blanc sec.
  • Oli.
  • Pebre.
  • 12 olives.
  • 1 tassa de salsa de tomàquet.
  • 300 grams de patates.
  • Julivert picat.

4 racions

Elaboració

El conill es neteja i es trosseja.
En una cassola posem un raig d'oli i sofregim la ceba, l'all, el pebrot i les pastanagues, tot ben picat, assaonem i afegim la farigola i l'alfàbrega, finalment, incorporem una mica de farina per espessir la salsa.
A part, enfarinem i assaonem el conill. El daurem en una altra paella amb oli calent. Quan tots els trossos de conill estiguin daurats, els posem a la cassola amb les verdures ofegades, afegim el vi, aigua i la salsa de tomàquet, i deixem que cogui mitja hora, cinc minuts abans d'acabar la cocció, incorporem les olives sense pinyol
En una altra cassola, coem les patates en abundant aigua. Un cop cuites, es pelen, es trossegen i es reserven. Posem el conill amb la salsa en una font i acompanyem amb les patates cuites. Adornem amb el julivert picat i servim.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: