Ous ferrats amb, crispis, de pa sec
Ingredients
- Trossos de pa sec
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- 2 Ous
1 racions
Elaboració
Posa els trossos de pa sec en un processador d'aliments i trosseja fins a obtenir crispis de pa ratllat gruixut.
Assaona amb sal, pebre i oli d'oliva per tal que el pa ratllat es remulli amb l'oli.
Fregeix el pa ratllat fins que quedi ben daurat, bat 2 ous ferrats i fregeix en el pa cruixent.
Espolsa sobre els ous ferrats, una mica de pa ratllat.
Serveix immediatament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
857 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c