Ous ferrats amb, crispis, de pa sec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Trossos de pa sec
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • 2 Ous

1 racions

Elaboració

Posa els trossos de pa sec en un processador d'aliments i trosseja fins a obtenir crispis de pa ratllat gruixut.
Assaona amb sal, pebre i oli d'oliva per tal que el pa ratllat es remulli amb l'oli.
Fregeix el pa ratllat fins que quedi ben daurat, bat 2 ous ferrats i fregeix en el pa cruixent.
Espolsa sobre els ous ferrats, una mica de pa ratllat.
Serveix immediatament.


Recepta de cuina de Ous ferrats amb, crispis, de pa sec
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: