Ous ferrats amb, crispis, de pa sec
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Trossos de pa sec
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- 2 Ous
1 racions
Elaboració
Posa els trossos de pa sec en un processador d'aliments i trosseja fins a obtenir crispis de pa ratllat gruixut.
Assaona amb sal, pebre i oli d'oliva per tal que el pa ratllat es remulli amb l'oli.
Fregeix el pa ratllat fins que quedi ben daurat, bat 2 ous ferrats i fregeix en el pa cruixent.
Espolsa sobre els ous ferrats, una mica de pa ratllat.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.