Espirals de colors amb doble de formatge

Ingredients

  • 1 Paquet de mig kg d'espirals de colors
  • 3 Fulles de llaurer
  • Oli i sal
  • 1 Bossa de dauets de formatge
  • 1 Tros de formatge de gruyere
  • 1 Llauna de tomàquet triturat
  • 2 Cebes
  • 300 grs de salsitxes

4 racions

Elaboració

Poseu una olla amb aigua al foc i hi afegiu un raig d'oli, la sal convenient i les fulles de llaurer. Quan comenci a bullir, hi tireu les espirals, remeneu una estona i quan torni a bullir compteu uns deu minuts... i aneu remenant de tant en quant...
Mentre en una paella, fregiu les salsitxes tallades a trossos i quan les tingueu fetes, les aparteu i les reserveu. En el mateix oli, hi sofregiu la ceba previament ratllada i un cop estigui ben rossa, hi afegiu el tomàquet triturat i una mica de sal.
Quan ho tingueu a punt, sempre serà uns 10 minuts, hi incorporeu els dauets de formatge i aneu remenant per tal que es vagin desfent. Quan ho veieu en aquest punt tanqueu el foc.
Amb tot, ja tindreu les espirals fetes, les coleu i les poseu en una safata adient per anar al forn. Hi tireu pel damunt les salsitxes i el tomàquet.... ho barregeu amb cura i tot seguit ratlleu per sobre el formatge de gruyere i ho poseu a gratinar fins que comenci a fondre's. No ho deixeu torrar pas...

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: