Espirals de colors amb doble de formatge
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Paquet de mig kg d'espirals de colors
- 3 Fulles de llaurer
- Oli i sal
- 1 Bossa de dauets de formatge
- 1 Tros de formatge de gruyere
- 1 Llauna de tomàquet triturat
- 2 Cebes
- 300 grs de salsitxes
4 racions
Elaboració
Poseu una olla amb aigua al foc i hi afegiu un raig d'oli, la sal convenient i les fulles de llaurer. Quan comenci a bullir, hi tireu les espirals, remeneu una estona i quan torni a bullir compteu uns deu minuts... i aneu remenant de tant en quant...
Mentre en una paella, fregiu les salsitxes tallades a trossos i quan les tingueu fetes, les aparteu i les reserveu. En el mateix oli, hi sofregiu la ceba previament ratllada i un cop estigui ben rossa, hi afegiu el tomàquet triturat i una mica de sal.
Quan ho tingueu a punt, sempre serà uns 10 minuts, hi incorporeu els dauets de formatge i aneu remenant per tal que es vagin desfent. Quan ho veieu en aquest punt tanqueu el foc.
Amb tot, ja tindreu les espirals fetes, les coleu i les poseu en una safata adient per anar al forn. Hi tireu pel damunt les salsitxes i el tomàquet.... ho barregeu amb cura i tot seguit ratlleu per sobre el formatge de gruyere i ho poseu a gratinar fins que comenci a fondre's. No ho deixeu torrar pas...
40min
Etiquetes: Pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.