Meló amb pernil d'un altra manera
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 meló dels estriats
- Encenalls de pernil salat
- Sal i oli
- Fulletes de menta
Elaboració
Partiu el meló i en treieu les llavors
Buideu-lo i el passeu pel minipimer juntament amb un raig d'oli, una mica de sal i les fulletes de menta
Un cop passat, deixeu-lo reposar a la nevera contra més estona millor, ja que a més estona més frescor i, per tant, més bo.
Poseu pel damunt els encenalls de pernil, al moment de servir-lo
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2665 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...