Galtes de porc al vi negre amb acompanyament de gírgoles

Ingredients

  • 3 galtes
  • Oli, sal i herbes de provença
  • 1 ceba grossa
  • 3 tomàquets madurs
  • 1/2 litre de vi negre
  • 1 got d'aigua
  • Maizena

3 racions

Elaboració

Embruteu les galtes amb la sal i les herbes de provença.
Poseu una cassola al foc amb una quantitat generosa d'oli d'oliva verge extra.
Afegiu-hi la ceba trossejada i els tomàquets marcats amb una creu al cim.
Tot seguit hi poseu les galtes.
Un cop estiguin rossejades, hi aboqueu el vi.
Tot plegat ha de bullir 1 hora.
Quan hagi passat aquest temps, poseu en un bol una cullerada de maizena i la cubriu amb suc de la cassola i ho remeneu fins que quedi amalgamat. Quan ho tingueu al punt ho aboqueu a la cassola i hi afegiu les gírgoles i el got d'aigua i quan arrenqui el bull, tasteu el punt de sal per afegir-ne si cal.
Deixeu que bulli entre 45 minuts i una hora més.
Quan ho tingueu fet i s'hagi refredat una mica, treieu les galtes i les gírgoles i mireu de caçar les pells del tomàquets per apartar-les.
Passeu tot el demés per la batedora o minipimer fins que quedi una salsa fina.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: