Galtes de porc al vi negre amb acompanyament de gírgoles
Ingredients
- 3 galtes
- Oli, sal i herbes de provença
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets madurs
- 1/2 litre de vi negre
- 1 got d'aigua
- Maizena
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Embruteu les galtes amb la sal i les herbes de provença.
Poseu una cassola al foc amb una quantitat generosa d'oli d'oliva verge extra.
Afegiu-hi la ceba trossejada i els tomàquets marcats amb una creu al cim.
Tot seguit hi poseu les galtes.
Un cop estiguin rossejades, hi aboqueu el vi.
Tot plegat ha de bullir 1 hora.
Quan hagi passat aquest temps, poseu en un bol una cullerada de maizena i la cubriu amb suc de la cassola i ho remeneu fins que quedi amalgamat. Quan ho tingueu al punt ho aboqueu a la cassola i hi afegiu les gírgoles i el got d'aigua i quan arrenqui el bull, tasteu el punt de sal per afegir-ne si cal.
Deixeu que bulli entre 45 minuts i una hora més.
Quan ho tingueu fet i s'hagi refredat una mica, treieu les galtes i les gírgoles i mireu de caçar les pells del tomàquets per apartar-les.
Passeu tot el demés per la batedora o minipimer fins que quedi una salsa fina.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2395 visites.
 2395 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram