Galtes de porc al vi negre amb acompanyament de gírgoles
Ingredients
- 3 galtes
- Oli, sal i herbes de provença
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets madurs
- 1/2 litre de vi negre
- 1 got d'aigua
- Maizena
3 racions
Elaboració
Embruteu les galtes amb la sal i les herbes de provença.
Poseu una cassola al foc amb una quantitat generosa d'oli d'oliva verge extra.
Afegiu-hi la ceba trossejada i els tomàquets marcats amb una creu al cim.
Tot seguit hi poseu les galtes.
Un cop estiguin rossejades, hi aboqueu el vi.
Tot plegat ha de bullir 1 hora.
Quan hagi passat aquest temps, poseu en un bol una cullerada de maizena i la cubriu amb suc de la cassola i ho remeneu fins que quedi amalgamat. Quan ho tingueu al punt ho aboqueu a la cassola i hi afegiu les gírgoles i el got d'aigua i quan arrenqui el bull, tasteu el punt de sal per afegir-ne si cal.
Deixeu que bulli entre 45 minuts i una hora més.
Quan ho tingueu fet i s'hagi refredat una mica, treieu les galtes i les gírgoles i mireu de caçar les pells del tomàquets per apartar-les.
Passeu tot el demés per la batedora o minipimer fins que quedi una salsa fina.
2h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1247 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...