Farcellets de salmó

Ingredients

  • 2 llenques per cap de salmó
  • Arrós
  • Cogombrins agredolços
  • Ceba dolça
  • Salsa de soja o vinagre balsàmic

Elaboració

Bulliu l'arrós que us calgui de la mateixa manera que el feu, quan feu arròs blanc; quan el tingueu cuit i hagi quedat ben espés, el poseu en una escorredora per a que deixi la mica d'aigua que hagi quedat. Ha de quedar ben sec.
Seguidament talleu els cogombrins a dauets ben xics i de la mateixa manera la ceba, ho barregeu amb l'arròs i amaniu-ho tot plegat amb una mica de soja o bé vinagre balsàmic (unes quantes gotes... no més)
En acabar estireu les llenques de salmó i les farciu amb aquesta barreja.
Tot seguit feu els farcellets.

45min

Notes

Ho podeu servir damunt d'un llit d'enciam i unes quantes olives negres per a donar color...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: