Farcellets de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llenques per cap de salmó
- Arrós
- Cogombrins agredolços
- Ceba dolça
- Salsa de soja o vinagre balsàmic
Elaboració
Bulliu l'arrós que us calgui de la mateixa manera que el feu, quan feu arròs blanc; quan el tingueu cuit i hagi quedat ben espés, el poseu en una escorredora per a que deixi la mica d'aigua que hagi quedat. Ha de quedar ben sec.
Seguidament talleu els cogombrins a dauets ben xics i de la mateixa manera la ceba, ho barregeu amb l'arròs i amaniu-ho tot plegat amb una mica de soja o bé vinagre balsàmic (unes quantes gotes... no més)
En acabar estireu les llenques de salmó i les farciu amb aquesta barreja.
Tot seguit feu els farcellets.
45min
Notes
Ho podeu servir damunt d'un llit d'enciam i unes quantes olives negres per a donar color...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...