Canapés de salmó, alvocat i formatge
Ingredients
- Pa de motllo
- Formatge Philadelphia
- Salmó fumat
- Alvocat
Elaboració
Torrem el pa, al forn o en una torradora (jo vaig fer-ho a la torradora, es ràpid), l'untem de formatge generosament, posem l'alvocat tallat a sobre i el salmó fumat, també tallat.
Tallem les llesques a triangles, i potser millor dels triangles, en fem un altre triangle. Com veieu a les fotos, jo els vaig deixar massa grossos.
10min
Notes
Aquesta es una recepta per fer un "pica-pica" mirant un bon partit del Barça (com sempre), per fer xerinola amb els amics, mentres es gaudeix dels gols, o quan s'està amb bona companyia fent una xarrada.
Etiquetes:
Aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...