Canapés de salmó, alvocat i formatge
Ingredients
- Pa de motllo
- Formatge Philadelphia
- Salmó fumat
- Alvocat
Elaboració
							Torrem el pa, al forn o en una torradora (jo vaig fer-ho a la torradora, es ràpid), l'untem de formatge generosament, posem l'alvocat tallat a sobre i el salmó fumat, també tallat.
Tallem les llesques a triangles, i potser millor dels triangles, en fem un altre triangle. Com veieu a les fotos, jo els vaig deixar massa grossos.
														
 10min
  10min 
Notes
Aquesta es una recepta per fer un "pica-pica" mirant un bon partit del Barça (com sempre), per fer xerinola amb els amics, mentres es gaudeix dels gols, o quan s'està amb bona companyia fent una xarrada.
 Etiquetes: 
						Aperitius
 
						Etiquetes: 
						Aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5711 visites.
 5711 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram