Bacallà amb bolets

Ingredients

  • Bacallà
  • Bolets (ciurenys o ceps, trompetes de la mort, etc...)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert
  • Farina

4 racions

Elaboració

Aquest plat es fet amb trompetes de la mort (potser son massa "fortes" de gust), però amb ciurenys o ceps queda també un plat deliciós... Els bolets són secs, no cal que sigui temporada.
Les quantitats no les dic doncs depèn de cada casa... les persones que hi ha...... encara que sempre se'n pot fer de més i ja tens dinar per dos dies.
Per fer-lo: dos dies abans posarem el bacallà en remull a la nevera (sempre amb la pell mirant cap a dalt). A les 24 hores li canviem l'aigua i després la canviarem tres cops al dia. Podem provar-lo i, si està molt salat, l'hi tornem a canviar.
Tindrem els bolets amb aigua el temps necessari (segons el tipus de bolet escollit).
Posem oli a la cassola, enfarinem el bacallà, l'espolsem que no quedi massa farina, i anem posant els trossos a la cassola, amb el foc baix. Anirem sacsejant la cassola, com si el féssim al pil-pil.
Girem el bacallà, hi posem el julivert i que continuï coent a foc lent. Anem sacsejant la cassola.
Saltejarem els bolets a la paella (guardant l'aigua del remullat).
Quan veiem que el bacallà ja quasi està hi afegim els bolets i l'aigua dels bolets. Deixem que els gustos es barregin.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: