Bacallà amb bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacallà
- Bolets (ciurenys o ceps, trompetes de la mort, etc...)
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert
- Farina
4 racions
Elaboració
Aquest plat es fet amb trompetes de la mort (potser son massa "fortes" de gust), però amb ciurenys o ceps queda també un plat deliciós... Els bolets són secs, no cal que sigui temporada.
Les quantitats no les dic doncs depèn de cada casa... les persones que hi ha...... encara que sempre se'n pot fer de més i ja tens dinar per dos dies.
Per fer-lo: dos dies abans posarem el bacallà en remull a la nevera (sempre amb la pell mirant cap a dalt). A les 24 hores li canviem l'aigua i després la canviarem tres cops al dia. Podem provar-lo i, si està molt salat, l'hi tornem a canviar.
Tindrem els bolets amb aigua el temps necessari (segons el tipus de bolet escollit).
Posem oli a la cassola, enfarinem el bacallà, l'espolsem que no quedi massa farina, i anem posant els trossos a la cassola, amb el foc baix. Anirem sacsejant la cassola, com si el féssim al pil-pil.
Girem el bacallà, hi posem el julivert i que continuï coent a foc lent. Anem sacsejant la cassola.
Saltejarem els bolets a la paella (guardant l'aigua del remullat).
Quan veiem que el bacallà ja quasi està hi afegim els bolets i l'aigua dels bolets. Deixem que els gustos es barregin.
Etiquetes: Bolets Bacall Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9104 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.