Xampinyons farcits
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Xampis grossos
- Llesques de pernil
- Ceba
- Alls
- Julivert
- Llimona
- Oli
- Sal
- Brou de carn
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una plata de forn,un morter,una cullera,un ganivet i una escorredora.
Elaboració
							Primer de tot rentem i escorrem els xampis. Després els buidem i reservem la carn i les potes. Posem els xampis en una plata de forn, de caps enlaire. Afegim brou sense arribar a cobrir. 
A part preparem ceba ratllada fina, all picat, julivert picat, pernil trossejat molt petit i una mica de sal. Ho barregem be  i posem amb l'ajuda d'una cullera, sobre cada xampi. 
Després ruixem amb suc de llimona, un raig d'oli i posem al forn , fins que veiem els xampis cuits i el farcit daurat. 
 
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Bolets
 
						Etiquetes: 
						Bolets  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5085 visites.
 5085 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram