Xampinyons farcits

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Xampis grossos
  • Llesques de pernil
  • Ceba
  • Alls
  • Julivert
  • Llimona
  • Oli
  • Sal
  • Brou de carn

2 racions

Utensilis

Una plata de forn,un morter,una cullera,un ganivet i una escorredora.

Elaboració

Primer de tot rentem i escorrem els xampis. Després els buidem i reservem la carn i les potes. Posem els xampis en una plata de forn, de caps enlaire. Afegim brou sense arribar a cobrir.
A part preparem ceba ratllada fina, all picat, julivert picat, pernil trossejat molt petit i una mica de sal. Ho barregem be  i posem amb l'ajuda d'una cullera, sobre cada xampi.
Després ruixem amb suc de llimona, un raig d'oli i posem al forn , fins que veiem els xampis cuits i el farcit daurat.
 

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

MontseLOPEZ PEREZ diu:
esta riquissimmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!