Ous farcits amb salsa de tomaquet
Categoria:
Altres
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 ous durs
- Trinxat de pernil dolc
- Pa ratllat
- Salsa de tomaquet
- 1 llesca de pa remullat amb llet
- 1 raspadura de nou moscada
- 1 pessic de pebre negre oli i sal
4 racions
Utensilis
Un pot per fer bullir els ous, un ganivet, una cullera de fusta i una cassola
Elaboració
Es bulleixen els ous en aigua bullint uns 20 minuts
Es parteixen els ous durs per la meitat
es treuen els rovells i es posen en un recipient junt amb el trinxat de pernil dolç, la raspadura de nou moscada,el pebre i la llesca de pa espremuda.
Ho barrejarem molt bé i formarem la pasta per a farcir els ous.
Es passen pel pa ratllat i es fregeixen
Es serveixen dins d'una safata amb la salsa de tomàquet mot calenta.
45min
Etiquetes: La Segarra Torrefeta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.