Ous farcits amb salsa de tomaquet

Ingredients

  • 8 ous durs
  • Trinxat de pernil dolc
  • Pa ratllat
  • Salsa de tomaquet
  • 1 llesca de pa remullat amb llet
  • 1 raspadura de nou moscada
  • 1 pessic de pebre negre oli i sal

4 racions

Utensilis

Un pot per fer bullir els ous, un ganivet, una cullera de fusta i una cassola

Elaboració

Es bulleixen els ous en aigua bullint uns 20 minuts
Es parteixen els ous durs per la meitat
es treuen els rovells i es posen en un recipient junt amb el trinxat de pernil dolç, la raspadura de nou moscada,el pebre i la llesca de pa espremuda.
Ho barrejarem molt bé i formarem la pasta per a farcir els ous.
Es passen pel pa ratllat i es fregeixen
Es serveixen dins d'una safata amb la salsa de tomàquet mot calenta.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4226 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: