Ous farcits amb salsa de tomaquet
Ingredients
- 8 ous durs
- Trinxat de pernil dolc
- Pa ratllat
- Salsa de tomaquet
- 1 llesca de pa remullat amb llet
- 1 raspadura de nou moscada
- 1 pessic de pebre negre oli i sal
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un pot per fer bullir els ous, un ganivet, una cullera de fusta i una cassola
Elaboració
							Es bulleixen els ous en aigua bullint uns 20 minuts
Es parteixen els ous durs per la meitat
es treuen els rovells i es posen en un recipient junt amb el trinxat de pernil dolç, la raspadura de nou moscada,el pebre i la llesca de pa espremuda.
Ho barrejarem molt bé i formarem la pasta per a farcir els ous.
Es passen pel pa ratllat i es fregeixen
Es serveixen dins d'una safata amb la salsa de tomàquet mot calenta.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						La Segarra  Torrefeta
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  Torrefeta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4226 visites.
 4226 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram