Truita amb tomàquet fresc

Ingredients

  • Un parell d'ous- Un tomàquet petit una mica madur- Un pols de sal- Unes gotes d'oli d'oliva-

Utensilis

Una paella petita, un parell de plats i una espatula de fusta.

Elaboració

Primer de tot trinxem el tomàquet i el reservem. Posem una paella petita al foc amb oli a escalfar. Batem els ous en un plat i barregem els ous amb el tomàquet . Ho tirem a la paella i fem la truita.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Quan dius trinxar, vols dir rallar, o tallarlo ben petit ???
Amb pell i tot ???
I no el cous abans ???
Jordi Bosch Negre diu:
Si, trinxar bull dir ratllar o tallar petit. Lo de courel abans ja és questió de gustos. A mi magrada amb el gust de tomàquet cru.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: