Truita amb tomàquet fresc

Ingredients

  • Un parell d'ous- Un tomàquet petit una mica madur- Un pols de sal- Unes gotes d'oli d'oliva-

Utensilis

Una paella petita, un parell de plats i una espatula de fusta.

Elaboració

Primer de tot trinxem el tomàquet i el reservem. Posem una paella petita al foc amb oli a escalfar. Batem els ous en un plat i barregem els ous amb el tomàquet . Ho tirem a la paella i fem la truita.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Quan dius trinxar, vols dir rallar, o tallarlo ben petit ???
Amb pell i tot ???
I no el cous abans ???
Jordi Bosch Negre diu:
Si, trinxar bull dir ratllar o tallar petit. Lo de courel abans ja és questió de gustos. A mi magrada amb el gust de tomàquet cru.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!