Truita amb tomĂ quet fresc

Categoria:
EstaciĂł:

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un parell d'ous- Un tomĂ quet petit una mica madur- Un pols de sal- Unes gotes d'oli d'oliva-

Utensilis

Una paella petita, un parell de plats i una espatula de fusta.

ElaboraciĂł

Primer de tot trinxem el tomĂ quet i el reservem. Posem una paella petita al foc amb oli a escalfar. Batem els ous en un plat i barregem els ous amb el tomĂ quet . Ho tirem a la paella i fem la truita.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita amb tomĂ quet fresc

Enllaça aquesta recepta:

3368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Domènec GarrofÊ diu:
Quan dius trinxar, vols dir rallar, o tallarlo ben petit ???
Amb pell i tot ???
I no el cous abans ???
Jordi Bosch Negre diu:
Si, trinxar bull dir ratllar o tallar petit. Lo de courel abans ja ĂŠs questiĂł de gustos. A mi magrada amb el gust de tomĂ quet cru.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!