Truita d'escarola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous
  • 150 grs. d'escarola
  • 75 grs. d'alls tendres
  • Oli
  • Sal

2 racions

Utensilis

Una paella , un batedor manual, una escorredora i un ganivet.

Elaboració

Netegem l'escarola i la rentem i escorrem. Posem una paella al foc amb oli a escalfar.
Netegem ,pelem i tallem a trossos els alls tendres.
Posem l'escarola i els alls tendres a la paella a saltar fins que sigui tot ros.
Mentrestant batem els ous en un bol.
Un cop estigui a punt l'escarola i els alls, ho afegim al bol, salem al gust i aboquem a la paella.
Procedim a fer la truita de la manera tradicional.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: