Truita d'escarola
Ingredients
- 4 ous
- 150 grs. d'escarola
- 75 grs. d'alls tendres
- Oli
- Sal
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una paella , un batedor manual, una escorredora i un ganivet.
Elaboració
							Netegem l'escarola i la rentem i escorrem. Posem una paella al foc amb oli a escalfar. 
Netegem ,pelem i tallem a trossos els alls tendres.
Posem l'escarola i els alls tendres a la paella a saltar fins que sigui tot ros. 
Mentrestant batem els ous en un bol.
Un cop estigui a punt l'escarola i els alls, ho afegim al bol, salem al gust i aboquem a la paella. 
Procedim a fer la truita de la manera tradicional.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Truites
 
						Etiquetes: 
						Truites  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 11143 visites.
 11143 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Angels Gombau i Romo
 Angels Gombau i Romo Roger Lorente Martínez
 Roger Lorente Martínez![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Truita
 Truita Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram