Primento farcit de truita de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Primentons verds (llargs i rectes)
  • Patata
  • Ceba
  • Ous
  • Sal i oli

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Fregir la patata i la ceba com si fos per truita. Batre els ous a una safata, quan estigui cuita la patata i la ceba barrejar amb l'ou a la mateixa safata, rectifica de sal.
Farcim els primentons amb la barreja un a un, ja tindrem la paella preparada amb oli en poc foc. Al principi s'ha d'anar en compte de ficar en primento a la paella cap avall per fer un tap a la truita, el tindrem que aguantar verticalment, apretant una mica per a que qualli l'ou, una vegada el tap fet, deixar que acabi de coures tot junt.
Es convenient fer-los a foc lent per no cremar-mos, es una mica elaborat pero queda molt bo.

40min

Notes

És un bon complement per acompanya amb carn.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria caridad rego rodriguez diu:
m'agrada molt aquesta recepta pero no se com votar-la..
Sara redon diu:
recepta guanyadora del mes de Juliol. Moltes gràcies per les vostres votacions !!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!