Primento farcit de truita de patata
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Primentons verds (llargs i rectes)
- Patata
- Ceba
- Ous
- Sal i oli
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Fregir la patata i la ceba com si fos per truita. Batre els ous a una safata, quan estigui cuita la patata i la ceba barrejar amb l'ou a la mateixa safata, rectifica de sal.
Farcim els primentons amb la barreja un a un, ja tindrem la paella preparada amb oli en poc foc. Al principi s'ha d'anar en compte de ficar en primento a la paella cap avall per fer un tap a la truita, el tindrem que aguantar verticalment, apretant una mica per a que qualli l'ou, una vegada el tap fet, deixar que acabi de coures tot junt.
Es convenient fer-los a foc lent per no cremar-mos, es una mica elaborat pero queda molt bo.
40min
Notes
És un bon complement per acompanya amb carn.
Etiquetes: Terres de l'ebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.