Primento farcit de truita de patata
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Primentons verds (llargs i rectes)
- Patata
- Ceba
- Ous
- Sal i oli
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Fregir la patata i la ceba com si fos per truita. Batre els ous a una safata, quan estigui cuita la patata i la ceba barrejar amb l'ou a la mateixa safata, rectifica de sal.
Farcim els primentons amb la barreja un a un, ja tindrem la paella preparada amb oli en poc foc. Al principi s'ha d'anar en compte de ficar en primento a la paella cap avall per fer un tap a la truita, el tindrem que aguantar verticalment, apretant una mica per a que qualli l'ou, una vegada el tap fet, deixar que acabi de coures tot junt.
Es convenient fer-los a foc lent per no cremar-mos, es una mica elaborat pero queda molt bo.
40min
Notes
És un bon complement per acompanya amb carn.
Etiquetes:
Terres de l'ebre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto Esta per llepar els dits !!
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.......
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..
provare de fer la bestia... jejeje. tens el meu vot !!