Primento farcit de truita de patata

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Primentons verds (llargs i rectes)
  • Patata
  • Ceba
  • Ous
  • Sal i oli

4 racions

Utensilis

Paella

ElaboraciĂł

Fregir la patata i la ceba com si fos per truita. Batre els ous a una safata, quan estigui cuita la patata i la ceba barrejar amb l'ou a la mateixa safata, rectifica de sal.
Farcim els primentons amb la barreja un a un, ja tindrem la paella preparada amb oli en poc foc. Al principi s'ha d'anar en compte de ficar en primento a la paella cap avall per fer un tap a la truita, el tindrem que aguantar verticalment, apretant una mica per a que qualli l'ou, una vegada el tap fet, deixar que acabi de coures tot junt.
Es convenient fer-los a foc lent per no cremar-mos, es una mica elaborat pero queda molt bo.

40min

Notes

És un bon complement per acompanya amb carn.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Primento farcit de truita de patata

Enllaça aquesta recepta:

1131 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Maria caridad rego rodriguez diu:
m'agrada molt aquesta recepta pero no se com votar-la..
Sara redon diu:
recepta guanyadora del mes de Juliol. Moltes grĂ cies per les vostres votacions !!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!