Primento farcit de truita de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Primentons verds (llargs i rectes)
  • Patata
  • Ceba
  • Ous
  • Sal i oli

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Fregir la patata i la ceba com si fos per truita. Batre els ous a una safata, quan estigui cuita la patata i la ceba barrejar amb l'ou a la mateixa safata, rectifica de sal.
Farcim els primentons amb la barreja un a un, ja tindrem la paella preparada amb oli en poc foc. Al principi s'ha d'anar en compte de ficar en primento a la paella cap avall per fer un tap a la truita, el tindrem que aguantar verticalment, apretant una mica per a que qualli l'ou, una vegada el tap fet, deixar que acabi de coures tot junt.
Es convenient fer-los a foc lent per no cremar-mos, es una mica elaborat pero queda molt bo.

40min

Notes

És un bon complement per acompanya amb carn.


Recepta de cuina de Primento farcit de truita de patata
per Sara Redón

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria caridad rego rodriguez diu:
m'agrada molt aquesta recepta pero no se com votar-la..
Sara Redón diu:
recepta guanyadora del mes de Juliol. Moltes gràcies per les vostres votacions !!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: