Turró de massapà
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 1/2kg. d'ametlles
- 1/2kg. de sucre
- 2 clares d'ou a punt de neu
- 2 tasses de las de cafè d'aigua
- Ratlladura de llimona
Elaboració
							Las ametlles es molen deixant-la fina com la farina. 
En una cassola (millor de fang), s'hi posa l'aigua i el sucre i es fa bullir uns 5 minuts.
Quant està a punt de fil s'hi li incorpora l'ametlla poc a poc, donant-li unes voltes i es retira del foc afegint la ralla-dura de llimona i las clares a punt de neu.       
Es mol-deixa i es deix refredar.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9078 visites.
 9078 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram