Turró de massapà
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1/2kg. d'ametlles
- 1/2kg. de sucre
- 2 clares d'ou a punt de neu
- 2 tasses de las de cafè d'aigua
- Ratlladura de llimona
Elaboració
Las ametlles es molen deixant-la fina com la farina.
En una cassola (millor de fang), s'hi posa l'aigua i el sucre i es fa bullir uns 5 minuts.
Quant està a punt de fil s'hi li incorpora l'ametlla poc a poc, donant-li unes voltes i es retira del foc afegint la ralla-dura de llimona i las clares a punt de neu.
Es mol-deixa i es deix refredar.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.