Crema freda de pesols
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 350gr. de pèsols
- 1 ceba ratllada
- 1 ram de menta
- La pell ratllada d'una llimona
- 90 cl. de brou
- Sal
- Pebre negre
- 15 cl. de yogurt natural
- 1 cullarada de fulles de menta per adornar
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Posar els pèsols en una cassola, amb la ceba, la menta, la pell i el suc de la llimona i el brou; salpebrem a gust.
Feu bullir a foc baix i tapat durant 30 minuts. 
Passa la crema per un xino o batedora; redueix a una crema suau.
Deixa-la refredar.
Afegirem el iogurt, rectificarem de sal i ho posarem a la nevera. 
Quant la tinguem al plat la adornarem amb la menta picada molt petita.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3832 visites.
 3832 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Sopes i cremes
 Sopes i cremes Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram