Pastis d'espinacs i salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400gr. d'espinacs congelats
- 400ml. de nata liquida
- 4 filets de salmó fresc
- 5 ous
- 1llimona
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Salpebrem el salmó. Deixarem descongelar els espinacs; quant estiguin ben escorreguts, els passarem per la batedora junt amb la nata, els ous,la sal i el pebre, fins que hens quedi un puré fi.
Untarem un motlle allargat amb mantega; hi posarem una tercera part del puré, damunt el salmó, un altre sostre de puré i un altre vegada la resta del salmó,per finalitzar amb una ultima capa de puré.
Coure el forn el bany maria durant 40 minuts. Desmot-llar i servi fred acompanyar-lo amb una salsa rosa.
45min
Notes
La foto es d'una revista. Peró jo le fet i quede molt bonic, i es bo.
Etiquetes: Plat fret Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5676 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.