Pollastre en pepitoria

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 quarts de pollastre
  • 3 sebas molt picades
  • 1 all ben triturat
  • 3 talls d'api tallat a tires fines
  • 2 pastanagues tallada a cercles
  • 1 fulla de llaure
  • 15cl. de brou de pollastre
  • Un polsim de pebre vermell
  • Sal
  • Un polsim de pebre blanc
  • Julivert per decorar

4 racions

Elaboració

Untar amb llarg el fondo d'una cassola. Posa el pollastre dintre per enrosi molt lentament, a foc baix. Afegirem la seba per sofregir-la durant 3 minuts, remanan de quant han quant.
Hi tirarem tots els altres ingredients menys el jolivert, ho taparem, hi ho deixarem que es cogui durant 1 hora i quart a foc lent. El pollastre a de quedar tendre. Tastau i ratifica al teu gust.Tirar el julivert per damunt i servir calent.

40min

Notes

El temps es el de la elaboració, el de la cocció es 1 hora i 45 minuts, tal com diu la recepte.
.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

851 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!