Pollastre rostit amb poma i fruits secs
Ingredients
- Un pollastre gros i tendre.
- Dues cebes mitjanetes.
- Una cabeça d'alls.
- Una fulla de llorer.
- Un quilo de pomes grosses.
- Una copa de moscatell.
- 100 grams de panses sense pinyol.
- 100 grams de prunes confitades.
- 50 grams de pinyons.
- Oli verge d'oliva, sal i pebre negre.
6 racions
Utensilis
Dues cassoles, i dus plates de servir.
Elaboració
Farem el pollastre a talls no massa grossos. (Podem demanar que ens ho facin a la carnisseria).
El salpebrarem, i posarem en una cassola amb oli, i la fulla de llorer, i l'enrossirem sense presses.El reservarem.
A la mate4ixa cassola, hi posarem la ceba talladeta a tires, i els alls solts, i també ho enrossirem.
En una cassola a part, hi posarem les panses i les prumes, i deixarem que s'inflin una miqueta, després els pinyons, i també esperarem que enrosseixin (s'enrosseixen de seguida). Mirarem que els pinyons no s'enfosqueixin massa, ja que aleshores són amargs. Han de ser només una mica rossos.
Afegirem després a aquesta cassola la poma, i a foc lent, esperarem que es desfaci anant remenant-ho tot, per tal de que quedi ben barrejat. Ho reservarem.
Posarem la cassola del pollastre al foc, amb els talls rostits, la ceba, i els alls, i hi afegirem el moscatell, deixant que es cogui tot junt uns cinc minuts més. HI posarem una mica de sal. És millor flamejar-ho, per tal de treure l'alcohol del moscatell. Té més bon gust.
1h
Notes
Ho servirem en una safata, i un bol o plat petit per la poma i fruits secs.
Si ho fem d'un dia per l'altre, és molt millor de gust.
Etiquetes:
Comidas especiales
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.