Pollastre rostit amb poma i fruits secs
Ingredients
- Un pollastre gros i tendre.
- Dues cebes mitjanetes.
- Una cabeça d'alls.
- Una fulla de llorer.
- Un quilo de pomes grosses.
- Una copa de moscatell.
- 100 grams de panses sense pinyol.
- 100 grams de prunes confitades.
- 50 grams de pinyons.
- Oli verge d'oliva, sal i pebre negre.
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Dues cassoles, i dus plates de servir.
Elaboració
							Farem el pollastre a talls no massa grossos. (Podem demanar que ens ho facin a la carnisseria).
El salpebrarem, i posarem en una cassola amb oli, i la fulla de llorer, i l'enrossirem sense presses.El reservarem.
A la mate4ixa cassola, hi posarem la ceba talladeta a tires, i els alls solts, i també ho enrossirem.
En una cassola a part, hi posarem les panses i les prumes, i deixarem que s'inflin una miqueta, després els pinyons, i també esperarem que enrosseixin (s'enrosseixen de seguida). Mirarem que els pinyons no s'enfosqueixin massa, ja que aleshores són amargs. Han de ser només una mica rossos.
Afegirem després a aquesta cassola la poma, i a foc lent, esperarem que es desfaci anant remenant-ho tot, per tal de que quedi ben barrejat. Ho reservarem.
Posarem la cassola del pollastre al foc, amb els talls rostits, la ceba, i els alls, i hi afegirem el moscatell, deixant que es cogui tot junt uns cinc minuts més. HI posarem una mica de sal. És millor flamejar-ho, per tal de treure l'alcohol del moscatell. Té més bon gust.
														
 1h
 1h 
Notes
Ho servirem en una safata, i un bol o plat petit per la poma i fruits secs.
Si ho fem d'un dia per l'altre, és molt millor de gust.
 Etiquetes: 
						Comidas especiales
 
						Etiquetes: 
						Comidas especiales  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 14396 visites.
 14396 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Pastís
 Pastís Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram