Bacallà esqueixat diferent
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de bacallà per esqueixar.
- Quatre tomaques madures.
- Dues cebes tendres.
- Olives a gust.
- Oli d'oliva verge.
- Una mica de sal.
- Una mica de sucre.
4 racions
Elaboració
Esqueixarem els talls de bacallà ja dessalats, i els posarem en una safata de servir.
Ratllarem les quatre tomaques, i hi posarem una mica de sucre per tal de treure l'acidesa.
Tallarem les cebes petitones.
Afegirem a la safata la ceba a trossets, la tomaca ratllada, i ho amanirem amb oli abundant.
Per sobre hi posaem olives a gust.
20min
Notes
Podem posar-hi olives negres, o arbequines, a gust.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3594 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.