Bacallà esqueixat diferent
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 talls de bacallà per esqueixar.
- Quatre tomaques madures.
- Dues cebes tendres.
- Olives a gust.
- Oli d'oliva verge.
- Una mica de sal.
- Una mica de sucre.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Esqueixarem els talls de bacallà ja dessalats, i els posarem en una safata de servir.
Ratllarem les quatre tomaques, i hi posarem una mica de sucre per tal de treure l'acidesa.
Tallarem les cebes petitones.
Afegirem a la safata la ceba a trossets, la tomaca ratllada, i ho amanirem amb oli abundant.
Per sobre hi posaem olives a gust.
														
 20min
  20min 
Notes
Podem posar-hi olives negres, o arbequines, a gust.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3935 visites.
 3935 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram