Bacallà esqueixat diferent

Ingredients

  • 4 talls de bacallà per esqueixar.
  • Quatre tomaques madures.
  • Dues cebes tendres.
  • Olives a gust.
  • Oli d'oliva verge.
  • Una mica de sal.
  • Una mica de sucre.

4 racions

Elaboració

Esqueixarem els talls de bacallà ja dessalats, i els posarem en una safata de servir.
Ratllarem les quatre tomaques, i hi posarem una mica de sucre per tal de treure l'acidesa.
Tallarem les cebes petitones.
Afegirem a la safata la ceba a trossets, la tomaca ratllada, i ho amanirem amb oli abundant.
Per sobre hi posaem olives a gust.

20min

Notes

Podem posar-hi olives negres, o arbequines, a gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: