Escarola amb bacallà i salsa romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Escarola.
- Bacallà esqueixat.
- Salsa romesco
- Oli d'oliva
- Sal.
Elaboració
Posarem en una safata escarola per a quatre persones. Si la comprem en bosses, seran dues.
Salarem l'escarola i posarem una mica d'oli d'oliva també.
Esqueixarem el bacallà prèviament dessalat, i ho ficarem per sobre. Cal que sigui abundant.
Farem salsa romesco (la teniu a les meves receptes), i la posarem per sobre.
Ja ho podem servir a taula.
15min
Notes
És un plat fresc i molt bo i es prepara de forma molt ràpida.
Actualment, podem trobar escarola durant tots els mesos de l'any,
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.