Escarola amb bacallà i salsa romesco
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Escarola.
- Bacallà esqueixat.
- Salsa romesco
- Oli d'oliva
- Sal.
Elaboració
							Posarem en una safata escarola per a quatre persones. Si la comprem en bosses, seran dues.
Salarem l'escarola i posarem una mica d'oli d'oliva també. 
Esqueixarem el bacallà prèviament dessalat, i ho ficarem per sobre. Cal que sigui abundant.
Farem salsa romesco (la teniu a les meves receptes), i la posarem per sobre.
Ja ho podem servir a taula.
														
 15min
  15min 
Notes
És un plat fresc i molt bo i es prepara de forma molt ràpida. 
Actualment, podem trobar escarola durant tots els mesos de l'any,
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2199 visites.
 2199 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols Altres
 Altres 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram