Conill en escabetx de l'amic Toni

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conillet de bosc.
  • Un porro.
  • Un polsim de pebre negre.
  • Dues fulles de llorer
  • 1 Ceba gran
  • Vuit grans d'all
  • 250 l. oli verge
  • 250 l. vinagre
  • Un gotet de vi blanc.
  • Sal
  • Dues cullerades de pebre vermell.

Elaboració

Salpebrem el conill i el tallem a octaus.
Ho podem en una paella amb oli calent, i l'enrossim. Reservem.
A la mateixa paella, hi posem la ceba tallada juliana, el porro, els alls, les fulles de llorer i un polsim de pebre negre.
Quan la ceba i tot estigui ben enrossit, poseu el conill a sobre, i ho deixeu deu minuts.
Després, hi afegiu el vinagre, el pebre vermell dissolt, l'oli i el gotet de vi blanc. Remeneu, baixeu el foc i deixeu-ho coure durant 40 minuts aprox.
Poseu-lo en una safata i a la nevera, per menjar quan us vingui de gust.

1h

Notes

Aquesta recepta, podeu fer-la servir per perdius, guatlles, etc. Tenint en compte el temps de cocció segons el tamany de la peça.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Frederic Perez Capo diu:
Crec que el faré, i potser li afegirè un poc de brou d'au i unes patates a llesques. Per compltar el plat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: